2006-01-19

Åt helvete med Ordfront!

Ordfront söker söker Kommunikatörer / Medlemsvärvare enligt sin hemsida.
Arbetet kräver goda kunskaper i svenska språket (både i tal och skrift), telefon- och viss datorvana samt att man kan arbeta minst 7 timmar per vecka i genom-snitt […]. Erfarenhet av Telemarketing, annan försäljningsverksamhet eller marknads-undersökningar respektive hur ideella organisationer/föreningar fungerar är meriterande. Under februari månad kommer vi även att erbjuda en intern utbildningsintroduktion rörande dessa frågor.
Ordfront ska dock ha heder att de tar och sköter sitt telemånglande själva, och inte tar in Transcom eller några andra slavdrivare. För visst är det så att den "oberoende radikal[a] demokratirörelse[n]" Ordfront själva är bäst lämpade att driva på sina telefonarbetare.
Arbetstider: Måndag – torsdag kl. 17.30 – 21.00 respektive söndagar 13.30 – 21.00. Minimiarbetstid 7 timmar per vecka i genomsnitt med möjlighet till mertids-arbete.
Huruvida lön utgår, och vilken storlek det är på den framgår inte, inte heller om det finns några fackliga representanter. Men det kanske inte Ordfront behöver ha? De är ju "the Good Guys" (på samma sätt som DN och SvD). Nä, ringer Ordfront hem till mig, så kan de vara säkra på att inte få sålt en endaste pinal. Åt helvete med Ordfront!

2 kommentarer:

Anders Eriksson sa...

Fan Malte, nu tar du i :)

M Hazard sa...

Äh, de kan de gött ha! ;)